blondyart.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

Termeni si conditii

Prezentele mentiuni legale, impreuna cu toate documentele mentionate in cuprinsul acestora, constituie Termenii si conditiile de utilizare pe baza carora poate fi accesat site-ul www.blondyart.com (denumit in continuare „Site-ul”), proprietatea a BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ, CUI 44777506, inmatriculata in Oficiul Registrului Comertului F40/2142/23.08.2021, cu sediu in Bucuresti, Intrarea Mantuleasa nr.15, sector 2.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
 
Accesul/vizitarea acestui website se supune "Termenilor si conditiilor" si implica acceptul explicit al tau cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor; OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii; Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor; Legea 365/2002 privind comertul electronic. Lege nr. 449/2003, actualizata la 27/12/2008 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

 
BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul www.blondyart.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.blondyart.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ  si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 
Domeniul www.blondyart.com este detinut de catre BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 
Produsele prezentate pe www.blondyart.com sunt produse si comercializate de BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Website detinut de BÎRSAN OANA-ELENA P.F.A., CIF: 44777506, Reg.Com: F40/2142/2021