blondyart.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

Returnare produse

Produsele cumparate de pe magazin - blondyart.com - pot fi returnate conform O.G. 34/2014  in termen de 14 zile de la primire fara invocarea vreunui motiv, utilizand acelasi mijloc de transport cu care s-a facut livrarea caz in care cheltuielile de transport sunt suportate integral de catre client. Plata produselor returnate se va efectua in termen de maxim 30 zile, conform legii.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in starea sa originala, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit,). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.

Pentru a evita aceasta situatie neplacuta de ambele parti, va rugam sa ne cereti fotografii sau detalii suplimentare inainte de a face o comanda. Deoarece toate produsele sunt realizate manual si sunt produse unicat, acestea nu se pot schimba cu alt produs identic.

Taxa de expediere a comenzii NU SE RETURNEAZA. Produsele se returneaza in maxim 14 zile de la achizitionare, insotite de factura si chitanta originale. Produsele trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost trimise.

Website detinut de BÎRSAN OANA-ELENA P.F.A., CIF: 44777506, Reg.Com: F40/2142/2021