blondyart.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

Livrare si plata

 PLATA PRODUSELOR
 

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.blondyart.com folosind urmatoarele instrumente de plata:

1.Plata cu cardul bancar

2. Ramburs la livrarea coletului

3.Prin transfer bancar direct ( la cerere )

Plata cu cardul se face prin intermediul platformei de plati online EUPLATESC.RO, unul cei mai importanti procesatori de plati online din Romania.

Important!

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


LIVRAREA PRODUSELOR


1.Prin curier rapid ( 22 lei – Bucuresti si in toata Tara) – 2-3 zile

2.Prin posta ( 15 lei ) – 5-7 zile

3.Livrare directa la cerere in zona O Bucuresti ( gratuit)

Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

Livrarea este gratuita pentru comenzi a caror valoare totala depaseste 250 de lei.

Daca nu stiti sigur ce varianta de livrare este mai buna pentru dumneavoastra va rog sa ma contactati ca sa stabilim impreuna.

In perioada sarbatorilor sau campaniilor promotionale pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor.

 

Vanzatorul -BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ – prin www.blondyart.comnu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii/ circumstante independente de vointa noastra, dar nelimitandu-se la acestea: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti.


Website detinut de BÎRSAN OANA-ELENA P.F.A., CIF: 44777506, Reg.Com: F40/2142/2021