blondyart.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca le furnizati personal.

Informatiile cu caracter strict personal sunt optionale. Informatiile de contact sunt obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind website-ul www.blondyart.com si au ca scop posibilitatea de a va emite factura si de a va contacta pentru livrare.

Informatiile de contact nu vor fi publice si nici nu vor fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil.

BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor website-ului www.blondyart.comcatre terti.

Website-ul este securizat prin certificat SSL, care garanteaza ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale

Website detinut de BÎRSAN OANA-ELENA P.F.A., CIF: 44777506, Reg.Com: F40/2142/2021