blondyart.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii
Informatii

Garantia produselor

BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ se obliga sa livreze clientului produse care sunt in conformitate cu descrierea din magazinul on-line.

Acestea corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip si prezinta parametri de calitate si performanta normale, data fiind natura produselor.

BÎRSAN OANA-ELENA PERSOANA FIZICĂ AUTORIZATĂ depune toate eforturile pentru ca produsele comandate si livrate consumatorului sa fie fara defecte si sa corespunda intocmai comenzii plasate.

Va rog luati in calcul ca nuantele produselor comandate pot sa difere usor de modul in care se vad pe calculatorul dvs datorita rezolutiei si luminozitatii fiecarui monitor in parte; diferentele de nuanta fizica fata de cea vizualizata pe ecranul calculatorului nu sunt considerate defect.

Produsele sunt ambalate cu atentie, astfel incat transportul sa se realizeze in conditii optime.

La cererea consumatorului garanţia va fi oferită în scris sau pe orice alt suport durabil, disponibil şi accesibil acestuia, cf. Art. 21, alin.1 din Legea nr. 449/2003, acutualizata in 2008.

Nu se acorda garantie pentru produsele comercializate in regim de produse personalizate, care au fost realizate conform solicitarii clientului, dupa ce acesta a aprobat realizarea lor.

Termenul de garantie incepe din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.


 

Website detinut de BÎRSAN OANA-ELENA P.F.A., CIF: 44777506, Reg.Com: F40/2142/2021